انجام خدمات مالی و حسابداری

موسسه حسابداری آواک

انجام تمامی امور مالی و حسابداری در موسسه حسابداری آواک زیر نظر متخصصین خبره و کار آزموده

انجام کلیه امور حسابداری شرکت‌های بازرگانی، پیمانکاری، تولیدی، صنعتی و فروشگاهی

استقرار نماینده و کادر حسابداری در سطوح مختلف بر حسب نیاز شرکت به‌صورت پاره‌وقت و تمام‌وقت و پروژه‌ای

نظارت بر واحدهای مالی جهت کنترل اسناد حسابداری

خدمات مالی و حسابداری موسسه حسابداری آواک

این روزها تقریباً تمام شرکت‌ها، اهمیت بخش حسابداری خود را به‌خوبی درک کرده‌اند. به همین جهت است که همواره استخدام یک نیروی حسابداری یا همکاری با یک شرکت حسابداری را در لیست برنامه‌های خود دارند. در واقع خدمات مالی و حسابداری یک شرکت می‌تواند مشتمل بر بخش‌های مختلفی مانند تنظیم لیست حقوق و دستمزد، ثبت آمار خرید و فروش، ثبت‌اسناد و دارایی‌ها، موجودی انبار، ترازنامه، تفسیر وجوه مالی، ایجاد صورت وجوه نقد و… باشد.

 انجام کلیه امور حسابداری شرکت‌های بازرگانی، پیمانکاری، تولیدی، صنعتی و فروشگاهی

این روزها تقریباً تمام شرکت‌ها، اهمیت بخش حسابداری خود را به‌خوبی درک کرده‌اند. به همین جهت است که همواره استخدام یک نیروی حسابداری یا همکاری با یک شرکت حسابداری را در لیست برنامه‌های خود دارند. در واقع خدمات مالی و حسابداری یک شرکت می‌تواند مشتمل بر بخش‌های مختلفی مانند تنظیم لیست حقوق و دستمزد، ثبت آمار خرید و فروش، ثبت‌اسناد و دارایی‌ها، موجودی انبار، ترازنامه، تفسیر وجوه مالی، ایجاد صورت وجوه نقد و… باشد.

هر یک از این امورات به نوبه خود تأثیر چشمگیری در روند فعالیت شرکت و البته برنامه‌ریزی‌های آن دارد. به همین جهت است که ثبت دقیق آن‌ها می‌تواند تأثیر بسیار زیادی بر روی درآمد باقی مانده شرکت داشته باشد. از طرفی تهیه و ارسال لیست مالیات بردرآمد برای سازمان امور مالیاتی، از دیگر مواردی است که در این حوزه جای می‌گیرد.

خدمات مالی و حسابداری

با این حال هر ساله بسیاری از شرکت‌ها به دلیل نداشتن نیروی متخصص در این حوزه یا انجام اشتباهات مختلف، متحمل زیان‌های گوناگون و گاها جریمه‌های ناشی از پرونده‌های مالیاتی ناقص می‌شوند. همین فاکتور باعث شده تا بسیاری از برندهای معتبر به دنبال بهره‌گیری از خدمات مالی و حسابداری شرکت‌های تخصصی مانند آواک باشند؛ چرا که عملاً نسبت به این مشکلات آسوده خاطر خواهند بود.

استقرار نماینده و کادر حسابداری در سطوح مختلف بر حسب نیاز شرکت به‌صورت پاره‌وقت و تمام‌وقت و پروژه‌ای

با توجه به اهمیت خدمات مالی و حسابداری در شرکت‌ها، بسیاری از بنگاه‌های اقتصادی خود را ملزم به استخدام یک نیروی تمام‌وقت برای رفع نیازهای این حوزه می‌دانند. متأسفانه در اکثر مواقع، هزینه‌های استخدام یک نیرو بیش از بازدهی آن خواهد بود. این موضوع به ویژه در شرکت‌های نوپا یا کوچک به چشم می‌خورد. از طرفی دیگر گاهاً به‌کارگیری نیروهای تازه‌کار باعث می‌شود تا ریسک بروز اشتباه و خطا در روند کار بیشتر شود.

در این شرایط است که بهره‌گیری از خدمات شرکت‌های تخصصی حسابداری می‌تواند به‌عنوان بهترین راهکار شناخته شود. در واقع شرکت‌های حسابداری معتبر نظیر آواک دارای نیروی حسابداری متخصص و باتجربه هستند که می‌توانند به‌صورت پاره‌وقت، پروژه‌ای و حتی دائمی هم در محل شرکت شما استقرار پیدا کرده و امورات مالی و حسابداری شما را به انجام برسانند. نکته قابل توجه این است که تمام خدمات تحت‌نظر شرکت مربوطه بوده و همین فاکتور هم اعتبار داده‌ها را افزایش می‌دهد.

نظارت بر واحدهای مالی  جهت کنترل اسناد حسابداری

واحد مالی و حسابداری را می‌توان یکی از مهم‌ترین بخش‌های یک کسب‌وکار دانست که هر روزه اسناد و مدارک زیادی نظیر فاکتورهای فروش، رسیدهای خرید، صورت حساب‌ها و… را بررسی و نسبت به ثبت آنها اقدام می‌کند. بدیهی است که هرگونه اشتباه در روند ثبت این فاکتورها می‌تواند در آینده مشکلات و هزینه‌های به‌مراتب بیشتری را برای شرکت به دنبال داشته باشد.

مواردی همچون هدر رفت سرمایه، تناقض آمار درآمد و فروش، ثبت نادرست دارایی و… همگی جزو معضلاتی است که می‌تواند در نهایت به زیان شرکت تمام شود. در این حالت است که نظارت بر امور حسابداری می‌تواند به‌عنوان یک فاکتور مهم شناخته شود. به نحوی که در اغلب شرکت‌های بزرگ، واحد جداگانه‌ای برای آن لحاظ می‌شود.

اگرچه این مشکلات در شرکت‌ها و بیزینس‌های نسبتاً کوچک هم به چشم می‌خورد، اما عموماً راه‌اندازی یک واحد برای نظارت، هزینه‌بردار خواهد بود. در چنین شرایطی است که می‌توان از خدمات نظارتی شرکت‌های حسابداری معتبر نظیر آواک بهره گرفت.

گروه ما می‌تواند به شیوه‌ای دقیق مسئولیت نظارت بر واحدهای مالی را بر عهده گرفته و کنترل دقیقی بر روی اسناد حسابداری شما داشته باشد. بدون شک این موضوع می‌تواند ریسک اشتباه یا کلاهبرداری ناشی اقدامات تیم حسابداری را به حداقل برساند.

استقرار نرم‌افزار مالی و ثبت و تعریف کدینگ حساب مرتبط با فعالیت‌های شرکت

یکی از مهم‌ترین فرایندهای بخش مالی که در جریان توسعه شرکت‌ها ایجاد می‌شود؛ استقرار نرم‌افزار مالی و ثبت یا تعریف کدینگ حساب مرتبط با فعالیت‌های شرکت است. در واقع بسیاری از شرکت‌ها یا بنگاه‌های اقتصادی، به‌منظور تدوین و ثبت دقیق‌تر رویدادها، نیازمند استفاده از برنامه‌های حسابداری ویژه هستند.

عموماً با ثبت نرم‌افزار شرکت، باید مجموعه‌ای از اطلاعات قبلی شرکت نظیر چک‌های دریافتنی و پرداختنی، مانده حساب‌ها، صورت‌حساب‌ها و… در نرم‌افزار ثبت شود. به این شرایط اصطلاحاً استقرار نرم‌افزار مالی گفته می‌شود که نیازمند دقت و مهارت بالایی است؛ چرا که هرگونه اشتباه باعث می‌شود تا اطلاعات اشتباهی در خروجی نمایش داده شده و عملاً ترازنامه‌ها با مشکل مواجه شوند.

افزون بر این موارد، باید حساب و رویدادها هم به شیوه اختصاصی در داخل برنامه تعریف شده و ماهیت آن مشخص شود. این فرایند هم اصطلاحاً کدینگ نامیده می‌شود که می‌تواند خروجی‌های بسیار پایدارتری را ایجاد کرده و عملکرد مالی را برای هر بخش مشخص سازد.

فرایند کدینگ و استقرار دو بخش جدایی‌ناپذیر در استفاده از نرم‌افزارهای حسابداری هستند که عموماً مستلزم مهارت و دقت نسبتاً زیادی است. اهمیت این فرایند در به‌کارگیری نرم‌افزاری‌های مالی جدید، اهمیت بیشتری به خود می‌گیرد.

چنین اهمیتی باعث شده تا بسیاری از کسب‌وکارها در این فرایند از حسابدارها و شرکت‌های متخصص کمک بگیرند. در واقع یک شرکت حسابداری به‌خوبی با تمام مولفه‌های رایج در این نرم‌افزارها آشنایی داشته و می‌تواند به‌خوبی هرچه تمام‌تر جنبه‌ها و بخش‌های مختلف را برای آن‌ها تعریف کند.

خدمات مالی و حسابداری

این فاکتور به نوبه خود باعث می‌شود تا خروجی کار آن‌ها دقت بسیار بیشتری داشته باشد. به همین جهت است که اغلب بیزینس‌های موفق سعی می‌کنند تا فرایند کدینگ را به دست مؤسسات باتجربه و کارآمد بسپارند تا بعداً در روند امور مالی و حسابداری آن‌ها اختلالی ایجاد نشود.

ساماندهی و بروز رسانی حسابداری معوق

یکی از موضوعات مهمی که می‌تواند باعث بروز ضرر و زیان‌های ناخواسته به شرکت‌های شود، وجود حساب‌های معوق است. در واقع این دسته از حساب‌ها باید به‌صورت دوره‌ای ساماندهی و بروز رسانی شوند تا مبادا هزینه‌های گزافی را بر دوش کسب‌وکار تحمیل کنند. در ادامه این موضوع و جنبه‌هایش را بهتر شرح می‌دهیم. اما قبل از هر چیز بهتر است ابتدا با ماهیت حساب‌های معوقه آشنا شوید.

منظور از حساب‌های معوق چیست؟

حساب‌های معوق به آن دسته از حساب‌هایی گفته می‌شود که به تأخیر افتاده‌اند. از جمله این حساب‌ها می‌توان به چک‌های موعد دار، بستانکاری‌ها، بدهی‌های معوقه و… اشاره کرد. این دسته از حساب‌ها باید به‌صورت دوره‌ای مورد ارزیابی قرار گرفته و در صورت حصول مبلغ یا پرداخت آن، در بخش مربوطه قید شود.

به همین جهت است که ساماندهی آن‌ها و بررسی کلی حساب‌ها، می‌تواند اهمیت بسیار بالایی برای کسب‌وکارهای مختلف داشته باشد. البته باید این مورد را خاطرنشان کنیم که تفاوت در تاریخ‌ها و البته نیاز به بررسی دوره‌ای باعث شده تا ساماندهی آن‌ها نیازمند زمان و البته دقت بسیار بالایی باشد.

مشکلات ناشی از عدم ساماندهی و بروز رسانی حسابداری معوق

گاها برخی از بیزینس‌ها و کسب‌وکارهای نوپا، اهمیت بررسی دقیق حساب‌های معوقه را درک نمی‌کنند. به همین جهت است که به شیوه‌ای دقیق نسبت به بررسی آن‌ها اقدام نکرده و گاها جایگاه ویژه‌ای برای آن در سیستم حسابداری خود قائل نمی‌شوند. در این رابطه باید عنوان کنیم که عدم ساماندهی حساب‌های معوق، می‌تواند هزینه‌های بسیاری برای بنگاه‌های اقتصادی به همراه داشته باشد.

برای مثال چنانچه این حساب‌های معوق مربوط به بدهی‌ها باشد، می‌تواند بهره‌های نسبتاً سنگینی را برای شرکت به همراه داشته باشد. در مقابل چنانچه این موضوع مربوط به بستانکاری‌ها باشد، ممکن است مشکلات حقوقی و گاها ناقص بودن دارایی‌های شرکت را به دنبال داشته باشد. ترکیب کلی این موارد در کنار همدیگر باعث شده تا شرکت‌های بزرگ، به طور پیوسته در پی بررسی حساب‌های معوقه و بررسی آن‌ها باشند.

گروه آواک با داشتن دانش و تخصص بالا در خدمات مالی و حسابداری، می‌تواند به شیوه‌ای دقیق تمام حساب‌های معوقه شرکت شما را بررسی کرده و به طور پیوسته نسبت به بروز رسانی آنها اقدام کند.

بستن حساب‌ها و تهیه صورت‌های مالی و تهیه گزارشات حسابداری

بستن حساب‌ها را می‌توان یکی از امورات رایج در حوزه حسابداری دانست. در واقع تمام از کسب‌وکارها برای مشخص‌شدن میزان سود و زیان خود در انتهای سال مالی، نیازمند بستن حساب‌ها و ایجاد صورت‌های مالی و گزارش‌های حسابداری هستند. به عبارت ساده‌تر تا زمانی که این حساب‌ها بسته نشوند، نمی‌توان میزان سود زیان باقیمانده شرکت در انتهای سال مالی را مشخص کرد.

چنین فاکتوری باعث شده تا اهمیت این موضوع برای شرکت‌ها افزایش پیدا کرده و حتماً به آن بپردازند. البته باید این مورد را خاطرنشان کنیم که بستن حساب‌های مالی تنها محدود به انتهای سال مالی نیست. بلکه در میان سال و به دلیل عدم پرداخت برخی از بدهی‌های مشتریان، حساب آن‌ها بسته و به لیست معوقات سوخت شده انتقال پیدا می‌کند. با این حال انجام چنین کاری برای مشخص‌شدن سود زیان نهایی شرکت در پایان سال الزامی بوده و باید حتماً به آن‌ها پرداخته شود.

در فرایند بستن حساب‌ها چه اقداماتی انجام می‌شود؟

در پروسه بستن حساب‌ها، باید تمام حساب‌ها صفر شوند. برای مثال حساب‌هایی که مانده بدهی دارند به لیست بستانکاری و حساب‌های دارای بدهی هم به لیست مربوط به آن‌ها انتقال داده می‌شوند. به عبارت ساده‌تر باید در این مرحله تکلیف تمامی حساب‌ها مشخص شده و صفر شوند.

بر این مبنا می‌توان صورت‌های مالی مربوطه را آماده و گزارش‌های حسابداری را تهیه کرد. پس از این کار می‌توان به‌وضوح میزان درآمد، هزینه، بدهی و… شرکت را مشاهده کرد. این گزارش برای تصمیم‌های مدیریتی بسیار مهم بوده و اغلب بیزینس‌ها بر مبنای آن عمل می‌کنند.

خدمات مالی و حسابداری

 چه حساب‌هایی باید بسته شوند؟

به طور کلی در فرایند حسابداری، سه نوع حساب مخلوط، دائمی و موقت وجود دارد که هر کدام از آنها مربوط به امورات خاصی هستند. در فرایند بستن حساب‌ها باید دو نوع حساب دائم و موقت صفر شوند. اما حساب‌های مخلوط هم باید به یکی از این دو مدل حساب تبدیل شده و در نهایت آنها نیز صفر شوند. بر این اساس می‌توان گفت که بستن تمامی حساب‌ها برای تهیه گزارش‌های حسابداری الزامی است.

متأسفانه بسیاری از حسابدارها یا شرکت‌های فعال در این حوزه توجه زیادی به این جزئیات نداشته و همین باعث می‌شود تا گزارش صورت مالی آنها ناقص بوده و عملاً زمینه تصمیمات اشتباه برای مدیران یک کسب‌وکار فراهم شود. ما در گروه آواک تمامی حساب‌های کسب‌وکار شما را به‌دقت بررسی کرده و به شیوه دقیق نسبت به صفر کردن آنها اقدام می‌کنیم. از طرفی دیگر یک گزارش حسابداری کامل را به همراه تمام جزئیات خدمت شما ارائه می‌دهیم که می‌تواند در روند تصمیم‌گیری‌های کلان شرکتی بسیار مؤثر باشد.

ثبت‌اسناد و مدارک حسابداری به‌صورت سیستمی و مکانیزه و بایگانی اسناد

یکی از مشکلات رایجی که اغلب بخش‌های حسابداری با آن مواجه هستند، عدم ثبت دقیق اسناد و بایگانی آنها است. به عبارت ساده‌تر برخی از اسناد به شیوه دقیق ثبت نشده یا فاقد تاریخ و شرح رویداد هستند. مازاد بر این نگهداری آن‌ها نیز مطابق دستورالعمل‌های رایج صورت نگرفته و همین باعث می‌شود تا عملاً یافتن آن‌ها در زمان نیاز با دردسرهای فراوانی همراه باشد.

متأسفانه چنین سهل‌انگاری می‌تواند مشکلات مالی و مالیاتی بسیار سنگین را برای شرکت‌های مختلف  به همراه داشته باشد. به همین جهت است که شرکت‌های بزرگ، وسواس بالایی بر روی فرایند ثبت‌اسناد و نگهداری آن دارند.

چه مدارکی باید ثبت شود؟

اولین موضوعی که باید در این حیطه به آن پرداخته شود، نوع حساب‌های الزامی برای ثبت است. به عبارت ساده‌تر بسیاری نمی‌دانند که کدام گروه از حساب‌ها نیازمند فرایند ثبت هستند. در این زمینه باید عنوان کنیم هر سندی که دارای حداقل یک طرف بستانکار و یک طرف بدهکار باشد، باید ثبت شود.

بنابراین تمام صورت‌های مالی دفتر کل، صورت وضعیت‌ها، اسناد مالیاتی، فاکتورهای مربوط به خرید یا فروش اقلام و… همگی جزو مواردی است که باید آنها را ثبت کرده و به شیوه‌ای دقیق بایگانی شوند؛ چرا که ممکن است در پایان سال مالی یا دوره‌های زمانی دیگر، به آنها نیاز داشته باشید.

راهکار مناسب برای ثبت و بایگانی مدارک

یکی از مهم‌ترین موضوعاتی که باید در روند ثبت مدارک و بایگانی کردن آن‌ها در نظر داشته باشید، رعایت دستورالعمل‌های ویژه این کار است که به شما کمک می‌کند تا روند ثبت را به شیوه‌ای دقیق‌تر و البته کارآمدتر انجام دهید. برای این کار باید در قدم اول، سندها به شیوه‌ای دقیق ثبت شده و سپس بر این مبنا بایگانی شوند. اولین فاکتوری که باید در فرایند ثبت به آن بپردازیم، تاریخ مربوط به سند است. در حقیقت هر سندی که فاقد تاریخ باشد، عملاً کارآمد نبوده و نمی‌تواند از لحاظ قانونی اعتبار داشته باشد. لذا نباید هیچ سندی بدون تاریخ بماند.

مورد اول شرح سند است. برای مثال باید مشخص شود که این سند مربوط به چه رویدادی است. برای مثال بدهی و بستانکاری، صورت‌حساب، گزارش و… از انواع رویدادهایی هستند که می‌تواند به یک سند اختصاص پیدا کند. البته مازاد بر این باید دوره مالی و اطلاعات بسیار دیگری هم در فرایند ثبت‌اسناد رعایت شود تا بهترین نتیجه به دست آید.

پس از این کار باید به هر سند یک کد رهگیری اختصاص و بر این مبنا آن‌ها را بایگانی کرد. چنین سازوکاری هم در فرایند ثبت مکانیزه در نرم‌افزارها نیز به چشم می‌خورد که باید حتماً بادقت بالایی اعمال شود. با این حال بسیاری از شرکت‌ها یا واحدهای حسابداری، توجه چندانی به این جزئیات ندارند.

همین عامل باعث می‌شود تا در نهایت برای یافتن یک سند زمان زیادی هدر داده یا گاها خسارت‌های مختلفی را بابت ازدست‌دادن یک سند متحمل شوند. تمامی این موارد در نهایت به زیان کسب‌وکار خواهد بود. ما در گروه آواک تمام تلاش خود را به کار می‌گیریم تا تمام جزئیات و موارد مربوط را رعایت کرده و ریسک چنین مشکلاتی را به صفر برسانیم.

تهیه گزارشات مالی میان‌دوره و سالانه و تهیه صورت‌های مالی جهت ارائه به سازمان امور مالیاتی، سازمان تأمین اجتماعی و سایر ارگان‌ها

یکی از اصلی‌ترین مواردی که سازمان امور مالیاتی و ارگان‌های دولتی از یک بیزینس درخواست می‌کنند، گزارشات مالی میان‌دوره و سالانه آن‌ها است. در واقع این گزارشات می‌تواند تا حد زیادی عملکرد یک بیزینس در دوره مربوطه را نشان داده و بدین ترتیب شرایط آن برای دریافت کمک‌های دولتی یا تعیین مالیات را مشخص می‌کند.

همین عامل هم باعث شده تا اهمیت بسیار زیادی برای شرکت‌های مختلف داشته باشد. البته در کنار آن هم نکات و ریزه کاری‌های مختلفی وجود دارد که باعث می‌شود تا آماده سازی این گزارشات، با پیچیدگی زیادی همراه باشد. ما در ادامه بخشی از اجزای این صورت‌های مالی را خدمت شما ذکر کرده‌ایم تا بهتر دلیل این پیچیدگی را درک کنید.

خدمات مالی و حسابداری

 اجزای گزارشات مالی میان‌دوره و سالانه

هر صورت مالی که برای شرکت ایجاد می‌شود، باید بخش‌های مختلفی داشته باشد. حال اگر این گزارش به ارگان‌های دیگر مانند سازمان تأمین اجتماعی یا مالیات ارائه شود، باید وسواس بیشتری در ارائه جزئیات داشته باشد. چراکه هر گونه تغییر در آن‌ها می‌تواند در شرایط مالی آن شرکت در نزد ارگان مربوطه تأثیرگذار باشد. در حالت کلی یک گزارش یا صورت مالی باید دارای بخش‌های زیر باشد.

  • دارایی‌ها
  • دارایی‌های ثابت
  • دارایی‌های نامشهود
  • دارایی‌های جاری
  • بدهی‌ها
  • هزینه‌ها
  • حقوق صاحبان سرمایه
  • ستانده صاحبان سرمایه
  • آورده صاحبان سرمایه
  • و….

در نظر داشته باشید که هر کدام از آن موارد خود می‌تواند زیر مجموعه‌ها و جزئیات بسیار بیشتری داشته باشد که در نهایت منجر به پیچیدگی این موضوع می‌شود. اما در حالت کلی یک صورت مالی باید موارد فوق را داشته و بتواند یک برآورد مناسب هم ارائه دهد.

تهیه صورت‌های مالی برای ارگان‌های مختلف

قبل از اینکه بخواهید به فکر تهیه صورت‌های مالی و ارائه آن به ارگان‌های مختلف باشید، باید بدانید که انواع مختلفی از صورت‌های مالی وجود دارد که هر کدام از آنها بر موضوع خاصی تمرکز دارند. برای مثال صورت سود و زیان، صورت گردش مالی، ترازنامه و… همگی نوع خاصی از گزارشات مالی هستند که به‌صورت میان‌دوره یا سالانه آماده می‌شوند.

در هر کدام از آن‌ها نیز اطلاعات خاصی درج می‌شود. لذا باید در گام اول بدانید که ارگان مربوطه‌ی شما، چه نوع صورت مالی را درخواست می‌کند. پس از آن نسبت به آماده سازی اقدام کنید. این حجم از ریزه‌کاری باعث شده تا گاها بسیاری از واحدهای حسابداری، در حین آماده سازی آن دچار مشکل شوند.

این در حالی است که اشتباهات موجود در آن می‌تواند عواقب مختلفی را برای آن بیزینس به همراه داشته باشد. گروه حسابداری آواک، یکی از باتجربه‌ترین شرکت‌های حاضر در این حوزه است که می‌تواند هر نوع صورت مالی را متناسب با نوع ارگان مربوطه و البته شرایط شرکت شما آماده کند.

نظارت و کنترل حساب‌ها به‌صورت مداوم

نظارت بر حساب‌ها یکی دیگر از مولفه‌های بسیار مهمی است که متأسفانه به‌عنوان یکی از معضلات در شرکت‌های ایرانی شناخته می‌شود. در واقع بسیاری از بنگاه‌های اقتصادی، سعی می‌کنند تا از افراد تازه‌کار یا کم‌تجربه در روند حسابداری خود استفاده کنند.

همین عامل هم باعث می‌شود تا هر ساله با انبوهی از اشتباهات ریز و درشت در فرایند حسابداری خود مواجه شوند. افزون بر این موارد، زمانی که نوبت به بررسی حساب‌ها توسط ممیزین می‌رسد، طیف بیشتری از اشتباهات مشخص می‌شود که گاهی جریمه‌های سنگین یا مشکلات حقوقی را برای شرکت به دنبال دارد.

این فاکتور موجب می‌شود تا بسیاری از شرکت‌های بزرگ، به‌صورت دوره‌ای نسبت به کنترل حساب‌های خود اقدام کنند. آن‌ها در این سمیر از شرکت‌های تخصصی کمک گرفته و سعی می‌کنند تا میزان خطا در حساب‌های خود را به حداقل حالت ممکن برسانند.

مراحل مهم در روند نظارت و کنترل حساب‌ها

فرایند نظارت و کنترل حساب‌ها نیازمند دقتی فراتر از آماده سازی حساب است. در حقیقت ناظر باید به نکاتی توجه کند که به‌احتمال زیاد از دید حسابدار اولیه غافل مانده است. به همین جهت باید برای تمام حساب‌ها، کاربرگ لازم آماده شود. از طرفی دیگر باید اقلام راکد به‌خوبی بررسی شده و سپس به سراغ ثبت و بررسی حساب‌ها رفت.

در این مرحله باید تمام محاسبات انجام شده توسط حسابدار اولیه را مجدداً کنترل کرد. امضای زیر هر سند هم بایستی اعتبارسنجی و بررسی شود. پس از آن باید به‌صورت دستی گزارش‌های مالی مربوطه، بررسی شده و تمامی اسناد هم به لحاظ رعایت استانداردهای لازم جهت نگهداری، کنترل شود.

خدمات مالی و حسابداری

در کنار آن باید تمامی فاکتورها و شیوه‌های نگهداری آن‌ها نیز بررسی شود. بدین منظور باید هر سند دارای تاریخ، کد رهگیری، امضا و… باشد تا فرایند نگهداری و بایگانی آن ساده‌تر شود. این موارد در کنار همدیگر می‌توانند یک دیدگاه بسیار شفاف‌تر از مراحل انجام کار را به شما بدهند.

اگرچه اغلب شرکت‌ها با اهمیت این موضوع آشنایی دارند، اما متأسفانه هر ساله بخش زیادی از اشتباهات آن‌ها در این قسمت رخ می‌دهد. همین عامل هم الزام برون سپاری آن به یک شرکت معتبر را افزایش می‌دهد. گروه آواک یکی از معتبرترین و البته باتجربه‌ترین شرکت‌هایی است که می‌تواند حساب‌های شرکتی را کنترل کرده و به شیوه‌ای دقیق، نسبت به ثبت و بررسی آن‌ها اقدام کند. به همین جهت است بسیاری از بنگاه‌های اقتصادی بزرگ، امورات مربوط به کنترل حساب‌های خود را به شرکت ما سپرده‌اند.

چرا ما را انتخاب کنید؟

مورد اعتماد برخی از معتبرترین برندها…

من در مدتی که  مجموعه آواک رو در کنار مجموعه خودمون داشتیم دغدغه مالی و مالیاتی نداشتم و ممنونم از مدیریت مجموعه آواک

محمد احمدی, آوا سیما

من در مدتی که  مجموعه آواک رو در کنار مجموعه خودمون داشتیم دغدغه مالی و مالیاتی نداشتم و ممنونم از مدیریت مجموعه آواک

محمد احمدی, آوا سیما

من در مدتی که  مجموعه آواک رو در کنار مجموعه خودمون داشتیم دغدغه مالی و مالیاتی نداشتم و ممنونم از مدیریت مجموعه آواک

محمد احمدی, آوا سیما

من در مدتی که  مجموعه آواک رو در کنار مجموعه خودمون داشتیم دغدغه مالی و مالیاتی نداشتم و ممنونم از مدیریت مجموعه آواک

محمد احمدی, آوا سیما