انجام خدمات مالیاتی
موسسه حسابداری آواک
انجام تمامی امور مالیاتی در موسسه حسابداری آواک زیر نظر متخصصین خبره و کار آزموده
از مشاوره تا کاهش مالیات
کوچ مالیاتی
خدمات مالیاتی مؤسسه حسابداری آواک
پرداخت مالیات یکی از مهمترین مسائل مربوط به امور مالی شرکتها، مؤسسات و بنگاههای اقتصادی به حساب میآید. کمترین تخلف و کتمان در آن میتواند جرائم و عواقب سنگینی را در پی داشته باشد.
تهیه و تنظیم اظهارنامه مالیاتی، تحریر دفاتر قانونی
کلیه مودیان و مشمولان قانون مالیاتهای مستقیم باید در زمان مقرر اظهارنامه مالیاتی خود را تنظیم کرده و به همراه کلیه اسناد و مدارک مالی خود به سازمان امور مالیاتی تحویل نمایند.
تحریر دفاتر قانونی باید از اصول و قواعد خاصی پیروی کرده و شرایط تعیین شده توسط سازمان امور مالیاتی را داشته باشند تا رد نگردیده و مودیان را دچار دردسر جرائم مالیاتی نکنند به همین منظور مودیان محترم باید در تهیه و تنظیم اظهارنامه مالیاتی و دفاتر قانونی خود دقت کافی را به خرج دهند و برای تحریر آنها از افراد آموزش دیده و با تجربه کمک گرفته و یا با مؤسسات مالی و حسابداری در خصوص این خدمات مالیاتی مشورت نمایند.
ثبتنام و دریافت گواهی ارزش افزوده تنظیم اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده
مالیت بر ارزش افزوده مالیاتی است که در چند سال گذشته به قوانین مالیاتی اضافه شده و مودیان موظفاند آن را به سازمان امور مالیاتی پرداخت نمایند.
مودیان این مالیات در واقع همه مصرفکنندگان کالا و خدمات میباشند
بر اساس آخرین قوانین مالیاتی سال 1402 محاسبه ارزش افزوده با استفاده از خوداظهاری مالیاتی در سامانه ارزش افزوده انجام میگردد. مهلت ارسال اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده، 15 روز بعد از پایان هر فصل تعیین شده است که گاهی مهلت ارسال اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده توسط سازمان امور مالیاتی تمدید میشود.
مالیت بر ارزش افزوده به دلیل مزایایی که دارد از جمله درآمدزایی زیاد و مهمترین آن کاهش وابستگی هر چه بیشتر درآمد دولت به نفت، یکی از بهترین نظامهای مالیاتی غیرمستقیم شناخته شده است. این قانون مالیاتی در بسیاری از کشورهای توسعهیافته اجرا شده است. در ایران نیز از مهر 1387 به اجرا درآمده است.
9 فراخوان ارزش افزوده:
مشمولین مرحله یکم مالیات بر ارزش افزوده:
شامل کلیه واردکنندگان، صادرکنندگان، کلیه فعالان اقتصادی که مجموع فروش کالا و خدمات آنها در سال 1386 3 میلیارد ریال یا بیشتر بوده است، کلیه فعالان اقتصادی که مجموعه فروش کالا و ارائه خدمات آنها در 5 ماه آغازین سال 1387 1 میلیارد و دویست و پنجاه میلیون ریال بیشتر بوده است در دوره اول قانون مشمول شدهاند.
مشمولین مرحله دوم مالیات بر ارزش افزوده:
این مرحله از ابتدای مهر ماه 1388 به اجرا درآمد، کلیه اشخاص اعم از حقیقی و حقوقی صرف نظر از میزان فعالیت که مشمول مرحله اول ثبتنام در نظام مالیات بر ارزش افزوده نگردیده بودند شاغل به فعالیت در هریک از موضوعات مندرج در بند الف ماده 96 قانون مالیاتهای مستقیم (غیر فعالیتهای معاف موضوع ماده 12 قانون مالیات بر ارزش افزوده) به شرح ذیل مشمول مرحله دوم ثبتنام و اجرای این نظام مالیاتی میباشند.
مشمولین مرحله سوم مالیات بر ارزش افزوده
کلیه اشخاص حقوقی و حقیقی که بر اساس شرایط فراخوان مرحله اول و دوم ثبتنام، مشمول اجرای نظام مالیات بر ارزش افزوده نگردیدهاند، در صورتی که در سال 1387 یا 1388 مجموع فروش کالا و خدمات معاف و غیر معاف آنها سه میلیارد ریال و بالاتر میباشد، مشمول مرحله سوم و اجرای قانون از تاریخ اول فروردین 1389 خواهند بود.
مشمولین مرحله چهارم مالیات بر ارزش افزوده
کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی که بر اساس شرایط فراخوانهای مرحله اول، دوم و سوم، مشمول اجرای نظام مالیات بر ارزش افزوده نگردیدهاند، در صورتی که شاغل در برخی از فعالیتهای موضوع بند (ب) ماده 96 قانون مالیاتهای مستقیم باشند، با هر میزان فروش یا درآمد مشمول مرحله چهارم ثبتنام بوده و مکلف به ثبتنام و اجرای قانون و انجام تکالیف و مقررات قانون مالیات بر ارزش افزوده از جمله صورتحساب، محاسبه، درج و وصول عوارض متعلقه بهصورت دورهای از اول مهر ماه 1389 میباشند.
- فروشندگان طلا و جواهر
- صاحبان کارگاههای صنعتی
- فروشندگان آهنآلات
- صاحبان متل و هتل
- صاحبان نمایشگاهها و فروشگاههای خودرو و بنگاه معاملات املاک
- صاحبان تالارهای پذیرایی و رستورانها
- صاحبان تعمیرگاههای مجاز خودرو
- چایخانه داران
- صاحبان اسناد رسمی
- صاحبان دفاتر خدمات مسافرتی و جهانگردی
- صاحبان سینما و تماشاخانه و مکان تفریحی و ورزشی
- صاحبان مراکز ارتباطات رایانهای، دفاتر خدمات ارتباطی و دفاتر خدمات دولت الکترونیک پلیس+10 و دفاتر خدمات الکترونیک
- مشمولین مرحله پنجم مالیات بر ارزش افزوده
- کلیه اشخاص حقوقی که بر اساس شرایط مرحله اول، دوم، سوم، و چهارم ثبتنام، مشمول اجرای نظام مالیات بر ارزش افزوده نگردیدهاند، در صورتی که در هر یک از سالهای 88-87 یا 89 مجموع فروش کالاها و ارائه خدمات آنها یک میلیارد ریال و بیشتر باشد، مشمول مرحله پنجم ثبتنام و اجرای قانون از اول مهر ماه سال 1390 خواهند بود.
مشمولین مرحله ششم مالیات بر ارزش افزوده
- اشخاص حقوقی و حقیقی (صرف نظر از مبلغ فروش سالانه) موضوع ماده 95 قانون مالیاتهای مستقیم که به فعالیتهای زیر اشتغال دارند؛
- چلوکبابیها – سالنهای غذاخوری – سفرهخانههای سنتی و اغذیه فروشهای زنجیرهای
- مشمولین مرحله هفتم قانون مالیات بر ارزش افزوده
- کلیه اشخاص حقوقی فعال با هر حجم از فروش یا درآمد که به موجب فراخوانهای قبلی تاکنون برای اجرای قانون فراخوان نشدهاند، مشمول اجرای قانون خواهند شد.
- اشخاص حقوقی که بعد از تاریخ اجرای فراخوان نیز ایجاد، تأسیس و به ثبت میرسند و یا شروع به فعالیت میکنند در صورت فعالیت با هر حجم از فروش یا درآمد از اولین دوره مالیاتی بعد از شروع فعالیت مشمول اجرا قانون میباشند.
- مرحله هشتم مالیات بر ارزش افزوده
- جایگاه داران سوخت – بنزین – گاز – نفت – سوخت هوایی و گاز طبیعی و فشرده (cng) از ابتدای 1399
- مرحله نهم مالیات بر ارزش افزوده
- تهیه و ارائه انواع غذا بهصورت بیرون بر (آشپزخانه و کترینگها) اعم از صنعتی و یا خانگی و کافی شاپها از ابتدای تیر ماه 1402 مشمول خواهند شد
مشاوره مالیاتی در خصوص مالیات عملکرد شرکتها، مالیات تکلیفی، ارزش افزوده
در خصوص مالیات عملکرد شرکت ها ، مالیات تکلیفی، مالیات بر ارزش افزوده ماده 169 ، قانون تاین اجتماعی و غیره پرداخت مالیات یکی از مهمترین مسائل مربوط به امور مالی شرکت ها و موسسات و بنگاه های اقتصادی بوده و کمترین تخلف و پنهان کاری میتواند جرائم سنگینی را در پی داشته باشد ضمن آنکه تهیه و تنظیم اسناد و مدارک مربوط به این امورمیبایستی توسط افراد خبره . متخصص در این زمینه صورت گیرد. همه شرکت ها حتی اگر واحد مالی جداگانه هم داشته باشند برای آگاهی از اخبار روز مالیاتی و بخشنامه جدید صادر شده و نحوه برخورد با جزئیات قانونی امور مالیاتی می توانند از مشاورین خبره موسسات مالی و حسابداری بهره مند شوند.
مالیات را میتوان بهعنوان یکی از مهمترین و البته شاخصترین دغدغهی بنگاههای اقتصادی دانست. این موضوع با توجه به سخت گیریهای اخیر دولت در زمینه پرداخت مالیاتها، بیش از پیش فراگیر شده است. به همین جهت هم بوده که میزان تقاضا برای دریافت خدمات مالیاتی، افزایش پیدا کرده است.
با این حال باید عنوان کنیم که متأسفانه بسیاری از فعالان این حوزه، تجربه اندکی در این زمینه دارند. همین عامل باعث میشود تا مشتریان آنها با مشکلات مالیاتی بیشتری مواجه شوند. این در حالی است که میتوان بخش زیادی از مالیاتهای دولتی را با استفاده از تبصرههای مختص به آن کاهش داد.
نخستین گام در این زمینه، شناخت انواع مالیاتها و البته آماده سازی اسناد لازم برای ارائه آنها در موعد مقرر است. ما در ادامه آنها را به شیوهای ساده خدمت شما شرح دادهایم تا بهتر با آنها آشنا شوید.
مالیات عملکرد
مالیات عملکرد را میتوان شاخصترین نوع مالیات برای بنگاههای اقتصادی دانست که هر ساله توسط دولت دریافت میشود. این مالیات بر اساس میزان درآمد شرکت، بعد از کسر هزینههای مختلف آن تعیین میشود. حداکثر میزان مالیات عملکرد، 25 درصد است که بر مبنای نوع فعالیت شرکت و البته دامنه کاربردهای آن تعیین میشود.
لازم به ذکر است که برای مشخص شدن این مالیات، بایستی صورتها و گزارشها مالی شرکت در دفتر مربوط به آن ذکر و به همراه اظهارنامه به اداره مالیات ارائه داد. این اداره هم متناسب با نوع عملکرد و البته درآمدهای شرکت، درصد این مالیات را تعیین میکند. باید این مورد را در نظر داشت که نوع اطلاعات ارائه شده میتواند تاثیر چشم گیری در روند تعیین مالیات داشته باشد. به نحوی که عدم درج هر یک از اطلاعات لازم، میتواند جریمههای سنگینی را در پی داشته باشد.
مالیات تکلیفی
یکی دیگر از مالیاتهایی که بسیاری از شرکتها نیازمند دریافت مشاوره در زمینه آن هستند، مالیاتهای تکلیفی است. این مالیات همان گونه که از نامش پیداست، تکلیف مودی بوده و بنگاه موظف به پرداخت آن است. لذا باید قبل از پرداخت هرگونه هزینهای، آن را کسر و به اداره مالیات پرداخت کند.
برای مثال باید قبل از پرداخت حقوق کارمندان، ابتدا مالیات آن کسر شده و سپس مبلغ باقی مانده، به وی پرداخت شود. متأسفانه اغلب بنگاههای اقتصادی با این موضوع آشنایی ندارند. همین عامل هم باعث میشود تا در انتهای سال مالی، خود ناچار به پرداخت این مالیاتها شوند. این موضوع نیاز آنها به مشاوره و خدمات مالیاتی را افزایش میدهد.
مالیات بر ارزش افزوده
این مدل از مالیات را میتوان یکی دیگر از شیوههای مالیاتی دانست که عدم شناخت صحیح از آن میتواند مشکلات زیادی را به بار بیاورد. این مالیات ویژه بنگاههای اقتصادی بوده و باید هر سه ماه یک بار، اطلاعات مربوط به آن پرداخت شده و حداکثر 15 روز مانده با پایان فصل مالیاتی، هزینه آن به اداره مالیات پرداخت شود. این مالیات در اثر افزایش ارزش یک کالا یا خدمات در طول زمان تعیین میشود. برای مثال شما یک کالای خام را تبدیل به کالایی مصرفی میکنید. لذا در این پروسه ارزش آن افزایش پیدا کرده و بایستی مالیات آن پرداخت شود. بدین منظور باید ابتدا نوع کسب و کار شما از حیث مقبولیت برای آن بررسی شده و سپس گزارشهای مربوط به آن آماده شود. لازم به ذکر است که عدم شناخت دقیق در زمینه پر کردن فرم الکترونیک آن باعث میشود تا مودی هزینههای بیشتری را پرداخت کند. این مورد هم در نوع خود به زیان آنها تمام خواهد شد.
عواقب اشتباه در گزارشهای مالیاتی
یکی از مهمترین و البته شاخصترین مشکلاتی که بنگاههای اقتصادی با آن دست و پنجه نرم میکنند، جریمههای ناشی از اشتباه در ارسال گزارش و اسناد لازم برای اداره مالیات است. بسیاری از پرسنل حسابداری شرکتها، توجه چندانی به این رویه ندارند. به همین جهت هم وسواس کافی در آن به خرج نمیدهند. این در حالی است که هرگونه اشتباه در این زمینه میتواند جریمههای سنگینی داشته باشد. برای مثال چنانجه در اسناد و فاکتورهای یک گزارش، به جای کد مالیاتی خود، از کد شخص دیگری استفاده کنید، اداره مذکور میتواند تا دو درصد از مبلغ آن معامله را به عنوان جریمه تعیین کند. همچنین اگر سندی را عمدا درج نکنید، به احتمال زیاد باید یک درصد از مبلغ آن را به عنوان جریمه بپردازید. این موارد تنها گوشهای از ریسکهای عدم دقت و پیگیری لازم در این زمینه است.
عدم پرداخت مالیاتها چه عواقبی به دنبال دارد؟
یکی از رایجترین موضوعاتی که متأسفانه اغلب بنگاههای اقتصادی از آن غافل هستند، عدم توجه به جریمهها و عواقب ناشی از عدم پرداخت مالیاتها است. در واقع به دلیل توجه محدود دولت به بحث درآمد مالیاتی در چند دهه اخیر، بنگاههای اقتصادی توجه آن چنانی به خدمات مالیاتی و البته هزینههای ناشی از آن نداشتند. اما در چند سال گذشته، دولت سخت گیریهای بسیار بیشتری را اعمال کرده است.
به همین جهت بوده که هرگونه تأخیر در پرداخت مالیاتها میتواند عواقب و مشکلات بسیار بیشتری به دنبال داشته باشد. از جمله این عواقب میتوان به جریمههای سنگین مالی، محدودیتهای قانونی، سلب امتیازهای مختلف و… اشاره کرد. همین عامل باعث شده حساسیت بنگاهها بر روی این موضوع بیشتر شود.
ترکیب کلی این موارد باعث شده تا شرکتهای مختلف، بیش از پیش به دنبال یک مرکز عالی برای دریافت مشاوره و خدمات مالیاتی باشند. شرکت آواک یکی از معتبرترین و البته بهترین نمونههایی است که در این حیطه حضور دارد. شرکت ما میتواند با تکیه بر تجربه و دانش چندین ساله خود، فرایند پرداخت و محاسبه مالیاتها را برای شما تسهیل کرده و هزینههایتان را در این زمینه کاهش دهد.
تنظیم گزارشات فصلی، خرید و فروش، هزینه، واردات، اجاره، صادرات و….. (ماده 169 قانون مالیاتهای مستقیم)
گزارشات فصلی را میتوان بهعنوان یکی از مهمترین صورتهای مالی دانست که یک بنگاه اقتصادی باید هر ساله ارائه دهد. در واقع دولت سال 1394 و بهمنظور افزایش شفافیت و نظم مالی، قانونی موسوم به قانون گزارش خرید و فروشهای فصلی یا همان ماده 169 قانون مالیاتها را تصویب کرد.
این قانون گستردگی زیادی داشته و همه بنگاههای اقتصادی را موظف میکند تا در چارچوب آن عمل کنند. به همین جهت است که عدم پیروی از آن میتواند منجر به عواقب سنگینی شود. این عواقب میتواند تا دو درصد از مبلغ خرید و فروش آن فصل را در برگیرد که میتواند برای یک کسب و کار رقم زیادی باشد.
نکته قابل توجه این است که اشراف کامل بر روی این موضوع و البته دریافت خدمات مالیاتی مناسب در این حیطه، میتواند تا حد زیادی ریسک این مشکلات را کاهش دهد. در واقع این ماده قانونی خود نیازمند پرداخت مالیات نیست. بلکه تنها شما را موظف به ارائه گزارشات میکند. ما در ادامه مرور بیشتری بر روی آن داشتهایم تا بهتر با آن آشنا شوید.
گزارش فصلی شامل چه مواردی است؟
این گزارش باید جزئیات مختلفی پیرامون معاملات شرکت را بیان کند. لذا هرگونه اطلاعات مربوط به معاملات خرید و فروش، صادرات، واردات، قراردادها و… باید در این گزارشات ثبت شود. لازم به ذکر است که این لیست، متناسب با نوع فعالیت شرکت تغییر میکند. اما در حالت کلی باید لیستی از هزینهها و درآمدهای شرکت را در برگیرد.
جرائم عدم ارائه گزارشات فصلی
چنانچه نتوانید گزارشات فصلی را در موعد مقرر، آماده و به درستی ثبت یا ارسال کنید، مشمول جریمه خواهید شد. این جریمه متناسب با نوع اشتباه شما متغیر خواهد بود. برای مثال اگر برخی از اطلاعات مشمول را درج نکنید، ممکن است تا یک درصد از مبلغ معاملات درج نشده، بهعنوان جریمه تعیین شود. از طرفی چنانچه کد مالیاتی خود را درج نکرده یا از کد مالیاتی دیگران استفاده کنید، ممکن است تا دو درصد از مبلغ معاملات مربوط به آن را شامل شود.
وجود این جریان باعث شده تا شرکتهای بزرگ، حساسیت زیادی بر روی آن داشته باشند. به همین جهت است که مسئولیت تهیهی آن را به حسابدارهای رده بالا یا حتی شرکتهای تخصصی دیگر واگذار میکنند. گروه آواک یکی از این شرکتها است که خدمات مالیاتی مربوط به این گزارشات را ارائه میدهد.
تنظیم گزارش مالیات حقوق پرسنل
گزارش مالیات حقوق پرسنل یکی دیگر از مهمترین موضوعاتی است که نباید از آن غافل شد. در واقع مالیات حقوق پرسنل نوعی مالیات تکلیفی است که شرکتها موظف به پرداخت آن هستند. با این حال بسیاری از آنها هنوز هم شناخت چندانی از این گزارش و الزامات آن ندارند. افزون بر این موارد، باید این هزینه از پرداختیها کسر شده و بهصورت مستقیم به اداره مالیات پرداخت شود.
با این حال شرکتهای تازه تأسیس، نحوه انجام آن را نمیدانند. همین عامل باعث میشود تا این شرکتها در روند معاملات خود دچار مشکل شده و در نهایت هزینههای سنگینی بر روی دوش آنها تحمیل شود. ما در ادامه جزئیات بیشتری از آن را خدمت شما ارائه میدهیم تا بهتر با این مدل از گزارشات آشنا شوید.
مالیات بر حقوق پرسنل شامل چه افرادی است؟
به طور کلی و طبق قانون تصویب شده در 96، تمامی افرادی که درآمد آنها در طول سال بیش از 240 میلیون تومان است، ملزم به پرداخت مالیات هستند. حال اگر یک شخص ده برابر این مبلغ درآمد داشته باشد، باید ده درصد آن را بهعنوان مالیات بپردازد. اما اگر پنج برابر و کمتر از آن درآمد داشته باشد، باید فقط به اندازه ده درصد از اختلاف بین قیمت با 240 میلیون تومان را مالیات بپردازید.
برای مثال اگر یک شخص در طول سال 250 میلیون تومان درآمد داشته باشد. باید در آخر سال تنها یک میلیون تومان مالیات پرداخت کند. حال باید شرکت بر این مبنا و البته به کمک یک مشاور مالی با تجربه، میزان مالیات تکلیفی از حقوق و دستمزد کارکنان خود را مشخص و آن را از مبلغ نهایی کسر کند. این فاکتور باعث شده تا تنظیم گزارش مالیات بر حقوق پرسنل به یک امر مهم مبدل شود.
دریافت شناسه یکتا مالیاتی (سامانه پایانه فروشگاهی)
با توجه به اینکه سایر اشخاص حقوقی به جز اشخاص حقوقی موضوع ماده 16 قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب سال 1400 از تاریخ 01/01/1402 مکلف به رعایتمقررات قانون پایانه ای فروشگاهی و سامانه مودیان خواهند بود، به استحضار می رساند جهت صدور و ارسال صورتحساب الکترونیکی به سامانه مودیان ضروری است، مراحل کلی ابلاغ شده از سمت اداره امور دارایی توسط مودیان انجام پذیرد.
- ثبت نام در نظام مالیاتی
- تهیه پایانه فروشگاهی جهت صدور صورتحساب در صورت وجود، انجام اصلاحات مورد نیاز حسب ضوابط
- اخذ گواهی امضاء الکترونیکی
- ورود به کارپوشه و دریافت شناسه یکتای حافظه مالیاتی
- پیکربندی و ثبت مشخصات در پایانه فروشگاهی مطابق استاندارد های اعلامی توسط سازمان امور مالیاتی
- اخذ شناسه کالا
- صدور صورتحساب الکترونیکی از طریق پایانه فروشگاهی حسب ضوابط اعلامی سازمان امور مالیاتی
- ارسال صورتحساب الکترونیکی به سامانه مودیان
روش های ارسال صورتجساب الکترونیکی در سامانه پایانه فروشگاهی
در راستای اجرای قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان، کلیه مودیانی که دارای کارپوشه می باشند، جهت صدور صورتحساب نیاز به دریافت شناسه یکتای حافظه مالیاتی خواهند داشت، دریافت شناسه یکتای حافظه مالیاتی دارای مراحل متعددی می باشند که مهمترین آن تعیین روش ارسال اطلاعات صورتحساب می باشد.
ارسال اطلاعات صورتحساب الکترونیکی از طریق مستقیم توسط خود مودی:
در این روش مودی نسبت به امضاء صورتحساب اکترونیکی با استفاده از کلید خصوصی خود و صدور و ارسال اطلاعات صورتحساب الکترونیکی اقدام می نماید
ارسال اطلاعات صورتحساب الکترونیکی از طریق شرکت معتمد نوع 1 با کلید شرکت معتمد:
در این روش شرکت معتمد اطلاعات صورتحساب الکترونیکی مودی را دریافت و با استفاده از کلید خصوصی و زیر ساخت های خود اقدام به صدور و ارسال صورتحساب الکترونیکی می نماید. مسئولیت صدور و ارسال صورتحساب الکترونیکی با شرکت ارائه کننده خدمات مالیاتی خواهد بود.
ارسال اطلاعات صورتحساب الکترونیکی از طریق شرکت معتمد نوع1 با کلید مودی:
در این روش، مودی نسبت به امضا صورتحساب الکترونیکی با استفاده از کلید خصوصی خود و صدور صورتحساب الکترونیکی افدام می نماید
طبق ماده 22 قانون پایانه فروشگاهی و سامانه مودیان، درصورتی که مودی در سامانه مودیان ثبت نام کند، اما نسبت به صدور صورتحساب الکترونیکی اقدام ننماد، مشمول جریمه ای 10 درصد فروش شده از طریق پایانه فروشگاهی و یا 20 میلیون ریال هر کدام که بیشتر می شود.
طبق الزامات اداره مالیات، هر مودی باید یک شناسه یکتا دریافت کرده و بر مبنای آن نسبت به ارائه اطلاعات فروش خود اقدام کند. بر مبنای این راهکار، هر شخص یک شناسه یکتای مالیاتی دریافت کرده و به آنها یک کارپوشه اختصاص پیدا میکند که باید موارد مربوط به خرید و فروش خود را در آن درج کنند.
استفاده از این سامانه باعث میشود تا در زمان و هزینه مودیان صرفه جویی شده و بتوانند به شیوهای بسیار بهینهتر، نسبت به درج اطلاعات خود در داخل این سامانه اقدام کرده و از شر جریمههای مرتبط با آن در امان بمانند. با این حال بخش قابل توجهی از این مودیان، هنوز شناخت دقیق و کاملی از این سامانه ندارند. حتی بسیاری از آنها هنوز هم نسبت به دریافت شناسه یکتا اقدام نکردهاند. همین باعث میشود تا در این زمینه دچار مشکلات حقوقی شوند.
البته این تمام ماجرا نیست، متأسفانه هنوز بخش زیادی از کاربران نحوه کار با این سامانه و کارپوشه مختص به آن را نمیدانند. همین عامل هم باعث میشود تا در روند انجام این کار، دچار مشکلات مختلفی شوند که گاها باعث میشود تا مسائل حقوقی آنها بهمراتب بیشتر شود.
ترکیب کلی این عوامل در کنار همدیگر باعث شده تا برخی از شرکتهای معتبر، برای جلوگیری از زیانهای ناخواسته، خدمات مربوط به دریافت شناسه یکتای مالیاتی خود و امورات مرتبط با آن را به یک شرکت واگذار کنند. ما در گروه آواک میتوانیم فرایند دریافت شناسه یکتای حافظه مالیاتی را از مراحل اولیه تا ثبت فاکتورها و کنترل سیستمی آن را برای شما انجام دهیم. بدین ترتیب شما نسبت به ثبت دقیق فاکتورها و ارسال بهموقع آن برای اداره مالیات، آسوده خاطر خواهید بود.
شرکت در دفاعیات مالیاتی و پیگیری پرونده مالیاتی پرونده مالیاتی عملکرد
مالیات حقوق-مالیات تکلیفی-مالیات بر ارزش افزوده-ماده 169 قانون مالیاتهای مستقیم
پرونده های مالیاتی اغلب از حساس ترین پروند ه های مالی در دستگاه قضایی هستند. گاهی یک اشتباه در دفاعیات و ارائه یا عدم ارائه یک مدرک خاص می تواند به قیمت جریمه سنگین برای مودیان مالیاتی تمام شود. مودیان در درجه اول باید برای پیشگیری از جریمه شدن ، کلیه اسناد و مدارک مالی و عملیات حسابداری خود را به طور دقیق تهیه کرده و در زمان های تعیین شده ر اختیار سازمان امور مالیاتی قرار دهند و اگر موارد خاصی با این سازمان دچار اختلاف حساب شدند، دفاع از پرونده مالیاتی خود را به افراد خبره و متخصص در امور مالی و حقوقی بسپارند تا مشمول مالیات سنگین و جرائم مربوط به آن نشوند.
در پایان هر فصل به مدت 45 روز زمان و مهلت ارسال صورت معاملات فصلی گذشته که شامل صورت معاملات فروش – خرید – زینه – وارداتو صادرات – قرارداد ها – اجاره و غیره می باشد که کلیه اشخاص حقوقی مکلف به ارسال صورتحساب در زمان مقرر به سازمان امور مالیاتی می باشند و در صورت ارسال نکردن این صورت معاملات فصلی مشمول جرائم عدم ارسال صورت معاملات فصلی ماده 169 خواهند شد.
کم نیستند شرکتهای معتبری که به دلایل ناخواسته یا اشتباهات کوچک، مالیاتهای زیادی بر روی دوششان قرار میگیرد. این موضوع میتواند تا حد زیادی درآمد باقی مانده شرکتها را کاهش دهد. با این حال اغلب آنها نمیدانند که میتواند با ارائه اعتراض اصولی و شرکت در جلسات دفاعیات، میتوان مشکلات پیش آمده را تا حد زیادی کاهش و میزان مالیات را به حد معمولی رساند.
البته این موفقیت به شرطی است که شما بتوانید در جلسات دفاعیات مالیاتی، به شیوهای مناسب عمل کنید. ارائه مدارک معتبر، شناخت قوانین و تبصرههای مالیاتی، اشراف بر روندهای اداری و… همگی مواردی است که برای موفقیت شما در این گونه جلسات الزامی میباشد. افزون بر این موارد، شما باید بتوانید پروندههای مالیاتی خود را به شیوهای اصولی پیگیری کنید.
بر این اساس باید بدانید برای هر مشکل چه نوع اعتراضی را ثبت کرده یا چه مسائلی را برای جلوگیری از زیان بیشتر ارائه دهید. افزون بر این موارد، ارائه برخی از اطلاعات در جلسه دفاعیه، میتواند در نهایت به زیان شما تمام شود.
برای مثال شرح برخی از هزینههای پنهان میتواند به منزله افشای اطلاعات طبقه بندی شده شرکت شما باشد. چنین اطلاعاتی میتواند ریسک افزایش مالیات یا شکست در جلسه دفاعیه را هم به حداکثر برساند. این در حالی است که دقت در ارائه اطلاعات و اشراف کامل بر تبصرههای قانونی، میتواند شرایط را به سمت شما سوق دهد. حتی در بسیاری از موارد، پیش برد صحیح یک جلسه دفاعیه، میتواند تا حد زیادی منجر به معافیت مالیاتی یا کاهش چشمگیر هزینهها شود.
شکی نیست که این اقدامات نیازمند شناخت دقیق از فرایندهای مالیاتی است. لذا باید در این زمینه از یک شرکت حسابداری تخصصی برای دریافت خدمات مالیاتی کمک بگیرید. ما در گروه آواک میتوانیم تمام این مراحل را به شیوهای اصولی و با مناسبترین هزینه برای شما عزیزان انجام دهیم.
چرا ما را انتخاب کنید؟
مورد اعتماد برخی از معتبرترین برندها…
من در مدتی که مجموعه آواک رو در کنار مجموعه خودمون داشتیم دغدغه مالی و مالیاتی نداشتم و ممنونم از مدیریت مجموعه آواک
من در مدتی که مجموعه آواک رو در کنار مجموعه خودمون داشتیم دغدغه مالی و مالیاتی نداشتم و ممنونم از مدیریت مجموعه آواک
من در مدتی که مجموعه آواک رو در کنار مجموعه خودمون داشتیم دغدغه مالی و مالیاتی نداشتم و ممنونم از مدیریت مجموعه آواک
من در مدتی که مجموعه آواک رو در کنار مجموعه خودمون داشتیم دغدغه مالی و مالیاتی نداشتم و ممنونم از مدیریت مجموعه آواک